dimarts, 28 de febrer del 2012

Mujer, arte y participación. Xerrada de Ma José Navarro al Taller

Continuant amb el cicle "Tortosa, fets i gent", l'advocada, jutge i criminòloga Ma José Navarro ens ha fet una inetressant xerrada sobre com l'art, en concret les pintures d'Ester Besolí, reflecteixen un dels pitjors problemes que té la nostra societat: el maltractament a la dona.

Ens ha aportat la seva valuosa experiència d'anys al Jutjat d'El Vendrell i ens ha proporcionat de manera planera i entenedora, les darreres dades registrades al nostre país i a Espanya.

Malhauradament, aquestes dades serveixen per constatar que la situació no millora, ans al contrari, durant els primers mesos del 2012 els casos han augmentat respecte d'anys anteriors. Sembla que, també pel que fa a les agressions de caire masclista, la crisi econòmica hi influeix de manera negativa.

Malgrat tot mantenim l'esperança; les exposicions, les xerrades, les lleis, les associacions, les actuacions policials, etc., però, sobretot, l'educació, ens han de menar a un futur sense violència masclista.



El nostre agraiment al nombrós públic assistent, amb menció especial per als quatre (literalment) homes que ens van acompanyar, que van escoltar, opinar, discrepar... DIALOGAR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada