divendres, 29 de juny del 2012

Nit de la Cultura al Nucli Antic


Una jornada entorn el comerç, el patrimoni, la cultura, l´art i el turisme del Nucli Antic de Tortosa
   
L’Ajuntament de Tortosa i l’Associació de Comerciants del Nucli Antic, dins del actes programats durant el mes de juny al barri, posen en marxa aquest dissabte 30 dos propostes d’actuació per tal de promocionar i dinamitzar el comerç i la cultura al Nucli Antic.
Durant el matí, de les 10:00 h fins les 14:00 h, es farà la Jornada de Portes Obertes de Locals Comercials en la qual els propietaris d’una quinzena de locals els posen a disposició de l’Ajuntament per tal que emprenedors i interessats puguin visitar-los. 
Per altra banda, des de les 20:00 h fins les 00:00 h tindrà lloc la celebració de la Nit de la Cultura al Nucli Antic, una proposta que vol esdevenir en un seguit d’activitats culturals entorn al patrimoni, la cultura, l’art i el turisme. El públic podrà trobar oberts espais artístics com el Taller de Cinta Dalmau, la sala d’exposicions del Palau Oliver de Boteller, així com exposicions de pintura al Centre Cultural Amics dels Castells i L’Estudi. També hi trobarà espais fotogràfics a la sala d’exposicions del Col·legi de Sant Jaume i Sant Maties dels Reials Col·legis, i espais patrimonials amb edificis visitables com els Centre d’Interpretació del Renaixement, els Reials Col·legis o el Palau Oliver de Boteller.
Aquesta jornada disposarà d'un punt d'informació que estarà situat a les oficines del PINCAT, al número 17 del carrer de la Rosa.
Trobareu més informació al web de l'Ajuntament de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada